Η incognito-official εγγυάται την ικανοποίησή σας από την ποιότητα κατασκευής του προϊόντος που παραλαμβάνετε. Σε περίπτωση που το προϊόν σας παραδοθεί και διαπιστώσετε κάποια φθορά ή κατασκευαστικό ελάττωμα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο info@incognito-official.gr εντός 3 ημερών από την παραλαβή του.

Παρακαλούμε πολύ να γίνει κατανοητό ότι η incognito-official δεν μπορεί να παρέχει επιστροφές ή να ακυρώσει παραγγελίες, εκτός από τις περιπτώσεις που ρητά αναφέρονται (δηλαδή, προϊόν με φθορές κατά την άφιξη, ή με κατασκευαστικό ελάττωμα).

Σε αυτές τις περιπτώσεις η incognito-official αποδέχεται επιστροφή προϊόντος.

Παρακαλώ σημειώστε ότι κάθε προϊόν που φτάνει στα χέρια σας πιστοποιείται από σύστημα διαχείρισης ποιότητας, σε όλη τη διαδικασία παραγωγής.
Υπάρχει η πιθανότητα να υπάρχουν μικρές διαφορές σε διαφορετικές εκτυπώσεις των προϊόντων incognito-official, αλλά περιορίζονται σε ελάχιστες διακυμάνσεις στην πιστότητα χρωμάτων (1%-3%).

Η προσπάθεια βελτίωσης αυτής της ελάχιστης απόκλισης είναι συνεχής από την incognito-official, έχοντας διαρκή στόχο την κατασκευή προϊόντων των υψηλότερων προδιαγραφών εκτύπωσης .

Η ελάχιστη απόκλιση στην ποιότητα της εκτύπωσης (1%-3%) είναι αποδεκτό όριο και σύνηθες φαινόμενο στο επαγγελματικό χώρο των εκτυπώσεων, και δεν υπολογίζεται ως κατασκευαστικό ελάττωμα, που προϋποθέτει επανεκτύπωση του προϊόντος.

 

Δημιουργία & Παραγγελία Προϊόντων

Το προϊόν που σχεδιάζετε και παραγγέλνετε στη incognito-official είναι ολοκληρωτικά όπως ακριβώς εσείς επιθυμείτε. Η incognito-official σε καμία περίπτωση δεν επεμβαίνει στο περιεχόμενο φωτογραφιών και κειμένων καθώς και στη διάταξη που το έχετε δημιουργήσει, με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι είναι δική σας ευθύνη o έλεγχος του προϊόντος σας πριν την παραγγελία, και η διόρθωση των παρακάτω:

* Ορθογραφικά, γραμματικά ή συντακτικά λάθη στα κείμενά σας
* Εικόνες χαμηλής ανάλυσης που μπορεί να εμφανίζονται θολές στην εκτύπωση
* Σκοτεινές εικόνες που εμφανίζονται σκούρες στην οθόνη σας
* Το παραγόμενο αποτέλεσμα είναι βέβαιο ότι θα έχει χρωματικές και τονικές αποκλίσεις σε σχέση με την προεπισκόπηση που βλέπετε στην οθόνη σας. Ο μόνος τρόπος για να μπορείτε να βλέπετε στην οθόνη σε προεπισκόπηση το παραγόμενο αποτέλεσμα είναι η χρήση του ICC profile που χρησιμοποιείται από την incognito-official.
(η incognito-official δεν επεμβαίνει στις εικόνες σας γιατί είναι αδύνατο να γνωρίζει την εικόνα που βλέπεται εσείς στην οθόνη σας.)

 

Όροι επιστροφών :

  1. Θα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική κατάσταση και συσκευασία στις εγκαταστάσεις μας. Στο δέμα θα πρέπει να περιλαμβάνεται και η απόδειξη αγοράς.
  2. Mπορείτε να τα επιστρέψετε στις εγκαταστάσεις μας με την εταιρεία courier που επιθυμείτε και δική σας χρέωση ή να μας αποστείλετε τα στοιχεία σας στο info@incognitoofficial.gr και να παραλάβουμε τα προϊόντα προς επιστροφή  από το χώρο σας με χρέωση 3.30€ .
  3. Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την έγκριση του αιτήματός σας ,  μέσω τραπεζικής κατάθεσης στον λογαριασμό σας .