ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το www.incognito-official.gr  σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

  • Αντικαταβολή κατά την παράδοση του προϊόντος (ισχύει μόνο για τους καταναλωτές εντός Ελλάδος) με κόστος 2,30 ευρώ.
  • Πληρωμή με πιστωτική κάρτα / Χρεωστική κάρτα / Προπληρωμένη κάρτα
  • Κατάθεση στο λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς

Όταν ο καταναλωτής επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση στην τράπεζα και δεν έχει πραγματοποιήσει την κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών η παραγγελία θα ακυρώνεται και θα ενημερώνεται ο καταναλωτής με mail. Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%), ενώ το www.incognito-official.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

Σημείωση: α) Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν οικονομικές επιβαρύνσεις λόγω διαφορών στην ισοτιμία, εκτελωνισμών κλπ για τα οποία η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη. β) Οι πελάτες που επιλέγουν ως τρόπο πληρωμής κατάθεση σε τράπεζα θα πρέπει να πραγματοποιήσουν την κατάθεση εντός τριών (3) ημερών, ειδάλλως η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτομάτως. γ) τυχόν έξοδα τραπεζικής συναλλαγής επιβαρύνουν τον αγοραστή δ) Παραγγελίες πελατών που στο ιστορικό τους έχουν παραγγελίες που αρνήθηκαν να παραλάβουν και επιστράφηκαν στο www.incognito-official.gr με την ένδειξη ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ από την εταιρεία ταχυμεταφορών, θα γίνονται δεκτές μόνο μετά από από την εξόφληση του πλήρες ποσού.